Reviews


4 stars after 1318 reviews
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Geweldige service. Heel lekker eten. Makkelijk te bestellen. Enige minpunt was dat ik op de bestelpagina niet makkelijk kon inloggen. Maar dat stelt weinig voor. 2/29/2024
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/25/2024
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk weer 2/21/2024
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/19/2024
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snel en warm bezorgd De pizza Dennis is heerlijk This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/18/2024
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/18/2024
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/16/2024
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/16/2024
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Mindere kwaliteit dan ik gewend ben. Ook temperatuur was onder de maat helaas. 2/15/2024
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
heerlijke goedgevulde pizza en uitstekend van smaak. 2/13/2024
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd goed 2/10/2024
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Snel klaar, goede smaak, nette prijs /kwaliteit verhouding 2/2/2024
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Levering ruim op tijd en super lekker eten , top 2/2/2024
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
OMG..Best pizza in town 😋 1/31/2024
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles is super goed.!. Eten goed. Bezorgers goed. Ik ben zeer tevreden. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/21/2024
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Goede pizza en snelle levering This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/21/2024
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten was smaakvol, maar helaas niet goed van temperatuur (bijna koud) 1/20/2024
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was dik in orde. Eten was heerlijk en bij bezorging nog op goede temperatuur. 👍 1/18/2024
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/13/2024
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker en super snel! Website is prima, geen iDeal kosten! 1/13/2024
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Be stellen bij pizza dennis is een aanbeveling This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/7/2024
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/5/2024
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helaas beviel de Pizza Melissa niet zo. Er zat 1 korrel maïs op en de persoon die het gegeten had zat een half uur op de wc erna. De Pizza Vegetariana was lekker en niks mis mee. 12/28/2023
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/27/2023
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bezorger kon adres niet vinden. Nogal een gedoe. Pizza is wel lekker, zoals altijd, dus ik blijf hier wel bestellen. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/17/2023
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/14/2023
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/13/2023
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/10/2023
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/10/2023
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker gemaakt en snel bezorgd. Niets op aan te merken, dus 5/5 Bezorgers konden mijn adres niet direkt vinden maar met een belletje waren ze er zo. 11/23/2023
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd helemaal top 11/21/2023
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alleen al dat jullie blijven bezorgen, ondanks de storm, zorgt er al voor dat ik jullie waardeer 11/2/2023
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/2/2023
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/25/2023
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Zo jammer dat jullie de saus gelijk op de broodjes te doen Ipv apart omdat ik geen knoflooksaus eet . This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/22/2023
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle bezorging. Heerlijke pizza This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/22/2023
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top zaak. Altijd op tijd en altijd lekker This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/22/2023
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/20/2023
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke 🍕🍕 . Heel snel (binnen 20 minuten) bezorgd door een vriendelijke bezorger. Erg verbaasd over de snelle bezorging . Topkwaliteit! Dank je wel :) 10/14/2023
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/14/2023
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/12/2023
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snel en lekker eten This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/8/2023
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/8/2023
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top pizza’s weer This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/8/2023
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten was echt goed warm. Was echt top 10/7/2023
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima en snel!! 10/5/2023
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/5/2023
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten was heerlijk, en goed verzorgd. Alles was warm en goed verpakt. De bezorging was snel en de bezorger vriendelijk. 10/4/2023
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super bezorging. Ze waren iets vergeten mee te nemen en binnen zeer korte tijd hadden we het binnen samen met wat extra's. Nogmaals super 9/30/2023
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima pizza, prima prijs, vriendelijke mensen 9/29/2023
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/23/2023
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
De pizza was niet goed gaar, bodem hartstikke slap. 9/22/2023
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza, bezorging precies volgens afspraak. Website is niet zo gelikt als b.v. thuisbezorgd, maar het werkt prima. 9/20/2023
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Beide pizza’s net te kort gebakken, bodems waren hierdoor zacht en sompig. Ham/kalkoen ham smaakte gek. 9/20/2023
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goede prijskwaliteit, aardige mensen en snelle service 9/14/2023
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Hands down the best pizza in Delft. The crust is thick and soft (but not soggy) and they're very generous with toppings. Would go somewhere else for biryani though. To quote my Indian partner, "it's just pulao man". 9/12/2023
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten was mooi op tijd, goed warm en smaakte heerlijk. Doen we vaker 👍🏾 9/11/2023
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg lekkere 🍕🍕. En op tijd bezorgd. Tot de volgende keer. 9/7/2023
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten is zeer goed , kreeg alleen een kleine kapsalon had grote besteld, bestel regelmatig dit is pas de eerste keer blijft een goede zaak This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/3/2023
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/3/2023
Pizza Dennis 4 stars after 1318 reviews
Pizza Dennis