Reviews


4 stars after 1012 reviews
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/11/2021
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza 🍕 4/10/2021
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/9/2021
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
The food was okay, as we expected, nothing special :) Liked the pizza a lot! Delivery ca.20 min, faster than promised! :) 4/9/2021
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/7/2021
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/1/2021
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Een van de weinige pizzeria’s die hun pizza’s echt beleggen!! Heerlijke rijk gevulde pizza’s! Ook de Turkse pizza was goed gevuld en heerlijk! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/28/2021
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/27/2021
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was top! 3/20/2021
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Altijd erg tevreden over Pizza Dennis; lekkere pizza’s en hele snelle bezorging. Normaal zou het een pluspunt zijn, maar de laatste keer was de pizza (Pizza Dennis) veel te dik belegd! Echt zonde, want normaal gesproken is hij heerlijk. Hopelijk is dit eenmalig. 3/20/2021
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker en betaalbaar, en de bezorger was er snel. Een aanrader! 3/8/2021
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super, op tijd, warm en vriendelijke bezorging! 3/8/2021
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/8/2021
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten was er ontzettend snel! 3/6/2021
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was heerlijk allemaal Jammer wel dst je geen kleine kapsalon kan bestellen groot is gewoon teveel voor een kind.maar doet niet af aan kwaliteit want dat was goed. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/28/2021
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker van smaak en levering is super snel! Ga vooral zo door. 2/24/2021
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helemaal top. Topping extra gevraagd wat geen probleem was! Eten was vers en super lekker. Snel bezorgd! Dank weer Dennis!! 2/22/2021
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/13/2021
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Heerlijke spareribs gegeten. Beetje jammer was wel dat alle patat uit het zakje was gevallen en door de hele witte zak heen lag. Wellicht is een nietje een oplossing. 2/12/2021
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was super snel en nog lekker waren was het heel erg bedankt 👍🏿👍🏿👍🏿 2/9/2021
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Niet zo lekker 2/3/2021
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer top zoals altijd! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/31/2021
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Lekker en snel This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/31/2021
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/29/2021
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/29/2021
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Hele snelle bezorging en erg lekker! 1/29/2021
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Geweldig Ik zou nergens anders willen bestellen het was zo heerlijk heet een goed van smaak 1/25/2021
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
lekker en super snel gebracht (20 min)!!!! Top! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/24/2021
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Normaal erg fan van Dennis maar vandaag was de pizza niet zoals verwacht. Ik had online besteld wat overigens erg goed werkte. Het leek er alleen op dat de pizza al erg lang stond toen ik hem kwam ophalen. De bodem was zacht en een beetje zompig en de topping was ook anders dan normaal. Zo had de kaas twee verschillende kleuren alsof het lang onder een hitte lamp heeft gestaan ofzoiets. Naar mijn idee was de pizza ook niet helemaal gaar. Dit was erg jammer want normaalgesproken zijn de pizza’s van Dennis erg lekker 1/23/2021
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer top mannen! Volhouden👍 1/22/2021
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We hebben voor t eerst de shoarma besteld deze was zo onsmakelijk dat we vanwege ook de geur deze direct hebben weggegooid. Sonde van t geld en niet voor herhaling 1/22/2021
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vette pizza's geen goede bodem. Niet lekker 1/22/2021
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pizza's waren helaas erg zout wat. Ik overens niet gewent bent van ze altijd top pizza's 1/21/2021
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/17/2021
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/17/2021
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Vandaag besteld, maar de bestelling veel zwaar tegen, de pizza hadden te lang in de overgezeten shoarma was aangebrand dit zijn we niet van Dennis gewend. Maar wel een teleurstelling voor nu. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/17/2021
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/17/2021
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bezorging was veel te laat (na 1.40 min). Er zat nog een metalen bakrooster aan één van de pizza's. Er kunnen geen losse ingrediënten meer worden besteld. 1/16/2021
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Niets veranderd. Al zeker 30 jaar halen of bestellen we lekker eten bij Dennis. 1/14/2021
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker als altijd. Jammer dat het menu aangepast is. 1/14/2021
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/13/2021
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
niks te klagen! 1/12/2021
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De onderkant, leek wel nat brood vreselijk gewoon. Voorlopig geen Pizza Dennis. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/10/2021
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk! Bezorging precies op tijd. 1/8/2021
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Helaas maar een van de twee pizzas bezorgd. Bezorger ging terug om de tweede te halen, dat ging snel maar toen het aankwam was het koud. Erg jammer! 1/8/2021
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was heerlijk en fantastisch 1/8/2021
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/7/2021
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
IK DACHT DAT IK TWEE VEGETARISCHE KAPSALONS HAD GEKREGEN. 1/2/2021
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle bezorging, lekkere pizza en verse ingredieten! Ga vooral zo door!!! 12/30/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/29/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Pizza was super snel bezorgd. 12/29/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
12/25/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Een uur te vroeg bezorgd helaas... verder prima! 12/24/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/24/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkerrrrr weer dank 12/24/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Op tijd en lekker 12/18/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Website is a bit unclear. Otherwise all good. 12/16/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/14/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/13/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
12/11/2020
Pizza Dennis 4 stars after 1012 reviews
Pizza Dennis