Reviews


4 stars after 997 reviews
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker van smaak en levering is super snel! Ga vooral zo door. 2/24/2021
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helemaal top. Topping extra gevraagd wat geen probleem was! Eten was vers en super lekker. Snel bezorgd! Dank weer Dennis!! 2/22/2021
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/13/2021
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Heerlijke spareribs gegeten. Beetje jammer was wel dat alle patat uit het zakje was gevallen en door de hele witte zak heen lag. Wellicht is een nietje een oplossing. 2/12/2021
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was super snel en nog lekker waren was het heel erg bedankt 👍🏿👍🏿👍🏿 2/9/2021
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Niet zo lekker 2/3/2021
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer top zoals altijd! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/31/2021
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Lekker en snel This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/31/2021
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/29/2021
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/29/2021
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Hele snelle bezorging en erg lekker! 1/29/2021
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Geweldig Ik zou nergens anders willen bestellen het was zo heerlijk heet een goed van smaak 1/25/2021
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
lekker en super snel gebracht (20 min)!!!! Top! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/24/2021
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Normaal erg fan van Dennis maar vandaag was de pizza niet zoals verwacht. Ik had online besteld wat overigens erg goed werkte. Het leek er alleen op dat de pizza al erg lang stond toen ik hem kwam ophalen. De bodem was zacht en een beetje zompig en de topping was ook anders dan normaal. Zo had de kaas twee verschillende kleuren alsof het lang onder een hitte lamp heeft gestaan ofzoiets. Naar mijn idee was de pizza ook niet helemaal gaar. Dit was erg jammer want normaalgesproken zijn de pizza’s van Dennis erg lekker 1/23/2021
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer top mannen! Volhouden👍 1/22/2021
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We hebben voor t eerst de shoarma besteld deze was zo onsmakelijk dat we vanwege ook de geur deze direct hebben weggegooid. Sonde van t geld en niet voor herhaling 1/22/2021
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vette pizza's geen goede bodem. Niet lekker 1/22/2021
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pizza's waren helaas erg zout wat. Ik overens niet gewent bent van ze altijd top pizza's 1/21/2021
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/17/2021
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/17/2021
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Vandaag besteld, maar de bestelling veel zwaar tegen, de pizza hadden te lang in de overgezeten shoarma was aangebrand dit zijn we niet van Dennis gewend. Maar wel een teleurstelling voor nu. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/17/2021
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/17/2021
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bezorging was veel te laat (na 1.40 min). Er zat nog een metalen bakrooster aan één van de pizza's. Er kunnen geen losse ingrediënten meer worden besteld. 1/16/2021
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Niets veranderd. Al zeker 30 jaar halen of bestellen we lekker eten bij Dennis. 1/14/2021
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker als altijd. Jammer dat het menu aangepast is. 1/14/2021
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/13/2021
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
niks te klagen! 1/12/2021
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De onderkant, leek wel nat brood vreselijk gewoon. Voorlopig geen Pizza Dennis. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/10/2021
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk! Bezorging precies op tijd. 1/8/2021
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Helaas maar een van de twee pizzas bezorgd. Bezorger ging terug om de tweede te halen, dat ging snel maar toen het aankwam was het koud. Erg jammer! 1/8/2021
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was heerlijk en fantastisch 1/8/2021
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/7/2021
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
IK DACHT DAT IK TWEE VEGETARISCHE KAPSALONS HAD GEKREGEN. 1/2/2021
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle bezorging, lekkere pizza en verse ingredieten! Ga vooral zo door!!! 12/30/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/29/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Pizza was super snel bezorgd. 12/29/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
12/25/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Een uur te vroeg bezorgd helaas... verder prima! 12/24/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/24/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkerrrrr weer dank 12/24/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Op tijd en lekker 12/18/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Website is a bit unclear. Otherwise all good. 12/16/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/14/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/13/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
12/11/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De Turkse pizza was niet geleverd zoals gevraagd zonder groente. 12/8/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helemaal top heerlijk 12/5/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Normaal gesproken altijd top! Dit keer duurde het heel erg lang voordat bestelling er was. Pizza's waren lauw, tegen koud aan! Jammer! Volgende x beter! 12/5/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Beide pizza's lagen verkreukeld aan één kant van de doos, iets wat ik echt niet gewend ben van jullie. De bodem van de pizza was hierdoor zompig geworden en gewoon niet lekker meer. Is er iets veranderd in de bezorging (Deliveroo rugzak was nieuw voor mij)? Ook was de knoflooksaus bij mijn pizza shoarma niet geleverd. 12/5/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Verkeerde pizza was bezorgd, na een uur kregen we de juiste pizza. Wel altijd even smaakvol! 12/4/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
In basis zijn de pizza’s goed, maar bezorging duurt steeds anderhalf uur en dus koude pizza’s Dennis kreeg nog 1 keer het voordeel van de twijfel, maar wederom late bezorging en koud voer. Ik weet niet of ik de volgende keer nog een keer iets bij Dennis bestel. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/29/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wat een luchtig deeg zeg! Zooo lekker! 11/28/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
2 uur later bezorgd en was koud 11/28/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles was lekker vers en super warm!! Alleen je collega aan de deur was super ongeduldig.maar voor de rest was alles perfect !! 11/25/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3 pizza’s besteld, 2 smaakte goed (pizza salami en kinderpizza) de derde smaakte helemaal niet goed (pizza shoarma) was er gelijk klaar mee helaas, hoop dat de volgende wel goed is. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/22/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/21/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pizza telefonisch bijbesteld; ging super. Alles op tijd en warm in huis 👍 11/17/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/15/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza. Zeker voor herhaling vatbaar. 11/14/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Kwaliteit van de Calzone was niet goed. Bodem was stuk. 11/14/2020
Pizza Dennis 4 stars after 997 reviews
Pizza Dennis