Reviews


4 stars after 747 reviews
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/12/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/6/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Helemaal top This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/3/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Helaas duurde de drankjes langer pizza was oké bediening heel vriendelijk en behulpzaam 11/1/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bijna 2 uur moeten wachten 10/31/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Helaas, deze keer heel lang op de bestelling moeten wachten. Maar goed, meestal wordt de bestelling op tijd geleverd. Pizza’s zijn overigens heerlijk. 10/31/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We misten de extra artisjok 10/30/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer weekend en weer was de kwaliteit ver te zoeken dan doordeweeks!!!! 10/25/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/21/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
De pizza’s zou ik lekker in 1 categorie doen. Formaat een selectie na keuze. Scheelt scrollen en nu krijg je bij de 28cm pizza Hawaï niet dezelfde keuzes als bij de 30cm Hawaï. Dat de spareribs niet beschikbaar waren (menu a 20€) en dat 2 kinderpizza’s en een zakje patat a €12 afdoende zouden compenseren ben ik het niet mee eens. Al met al een teleurstelling. 10/19/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Ruim 1,5 uur gewacht. Pizza was koud en sateschotel was een ratjetoe van kleine stukjes kip in satésaus, geen stokken saté. 10/18/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De levering ging prima en de pizza's waren heerlijk. Een minpunt van de website is, dat bij sommige pizza's niet alle ingrediënten leesbaar zijn. Dat is niet fijn kijken. 10/17/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker gegeten 10/16/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/7/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
helaas pizza`s niet heet meer beetje lauw This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/6/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Prima weer 10/5/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
9/30/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/27/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/22/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Vandaag moet mijn bestelling annuleren omdat zij hadden twee Items niet na 30 minuten te wachten. Ik hoop ik de geld terug krijgt al dit was al betaald. 9/21/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
ik had een shoarma broodje maar het zat geen goed broodje bij :-( 9/19/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Gewoon weer prima, om 17:00 besteld en wilde het om 18:30 hebben en gewoon keurig op tijd geleverd. Warm en heerlijk. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/15/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/8/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/2/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top top top!!!!!!! 8/24/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
It's the second time that we order and you forget to bring something, first time the drinks and second time the fries! We checked it when the delivery guy left! 8/24/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/24/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lijkt wel of ze doordeweeks minder aandacht aan besteed wordt pizza was heel anders dan in het weekend 8/21/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Turkse pizza was prima ,maar van de 5 blikjes bier 2 stuk,dus weggeknikkerd 8/20/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/18/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Dit keer erg veel patat in de kapsalon,verder echt weer prima This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/18/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
8/16/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg lekker pizza en calzone.Ga zo door . 8/16/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
8/16/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super goed 8/15/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Lekkere pizza en zeer goed op temperatuur. 8/13/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Topzaak! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/11/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pizza was heel nat en kleverig daardoor 8/9/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bezorging vroeger dan gepland/aangevraagd. Benieuwd of hij 15min had gewacht als we nog niet thuis waren. 8/9/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/8/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
8/8/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Heerlijke turkse pizza en bedankt 8/7/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/7/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Deze keer teleurgesteld, helaas. Pizza was aangebrand. Pizzabodem daardoor hard en ingrediënten op de pizza zwarte randen c.q. verbrand. Als ik het op tijd had gezien, zou ik hem mee terug hebben gegeven met de bezorger... 8/3/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/2/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helaas is de optie laatste bestelling er niet en bij het inloggen moet je alsnog naam etc invullen. Wat is dan het nut van een account maken? 8/2/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza's 8/2/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/29/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Niet zo als ik gewend ben deze keer pizza shoarma besteld met extra vlees maar vlees moest ik zoeken onder de veel te veel gesmolten kaas het was meer een kaas pizza 7/29/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/28/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Helemaal goed.toppie This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/28/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
top weer zoals altijd This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/21/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Pizza was cold..didn't like it. 7/20/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/18/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd super lekker, goed warm en snel bezorgd eten😊 7/17/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helaas de dag er na wakker geworden met een voedselvergiftiging. Normaal gesproken hele lekkere pizza's! 7/17/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/14/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
7/12/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Zoals altijd weer toppie. 7/11/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
toppie turkse pizza. 7/11/2019
Pizza Dennis 4 stars after 747 reviews
Pizza Dennis