Reviews


4 sterren na 595 reviews
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Het was een heerlijke pizza lekkre toppings en ook bedankt voor de extra saus (en me vader bedankt je voor de biertje) 20-2-2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 17-2-2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
Lekkere pizza's Tijd van levering duurde iets te lang 16-2-2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
geen 15-2-2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
9-2-2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
9-2-2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
2 ★★ ☆☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Er zat veel vet aan het shoarma vlees wat het vlees zeker niet ten goede komt wat erg jammer is want in het verleden heb ik echt goede shoarma gehad en ik miste het broodje wat erbij had moeten zitten ik hoop volgende keer beter 8-2-2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Toppie weer ,bedankt voor het extratje,tot de volgende keer 8-2-2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Send the same delivery guy next time I order, I wanted to tip him but unfortunately had no change! Speedy service, tnx! 4-2-2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 3-2-2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
28-1-2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
28-1-2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
28-1-2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Toppie weer 24-1-2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Lekker eten en supersnel geleverd. 21-1-2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
19-1-2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
zoals altijd toppie en bedankt 15-1-2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Op tijd geleverd door vriendelijke bezorger. Prima pizza’s, maar ik weet dat het nog beter kan. Website duidelijk. 14-1-2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Zoals altijd weer super! Lekkere pizza's! Bezorger was zeer vriendelijk, wij zijn een tevreden vaste klant! 😀 14-1-2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
11-1-2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
prima,en nog bedankt 2-1-2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
prima ,bedankt voor het extratje. Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 30-12-2018
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
22-12-2018
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
21-12-2018
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Heerlijke spareribs en super goede porties! 19-12-2018
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Erg onvriendelijk en met peuk in de mond 19-12-2018
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
prima toppie 18-12-2018
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
15-12-2018
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
15-12-2018
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
10-12-2018
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
snelle bezorging, aardige bezorger, heerlijke pizza's voor goede prijs Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 9-12-2018
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 9-12-2018
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
1 ★ ☆☆☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Sorry maar dat shoarma vlees was niet gaar ,leek wel rubber,snap ik niet is altijd goed. 8-12-2018
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Helemaal top, keurig op tijd bezorgd, goed heet en hartstikke lekker. 8-12-2018
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
8-12-2018
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Heerlijk,nog bedankt voor het extratje 4-12-2018
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Lekker ,en nog bedankt voor het extra-tje. 28-11-2018
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Perfect. 27-11-2018
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
prima 24-11-2018
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
23-11-2018
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Was weer heerlijk en snel bezorgd Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 18-11-2018
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Snelle bezorging, goede prijs en heerlijke pizza's! Ik had gevraagd om op de pizza dozen "welkom thuis" te schrijven voor onze nieuwe huisgenoten en dat hadden ze ook gedaan, zelfs inclusief smileys. Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 18-11-2018
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
17-11-2018
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Heerlijke verse pizza's 15-11-2018
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
15-11-2018
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
14-11-2018
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
14-11-2018
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
13-11-2018
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
12-11-2018
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
12-11-2018
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
12-11-2018
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 11-11-2018
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★ ☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Nou nou ,wie doet er nou pindasaus bij de koude blikjes was helemaal open gegaan een grote bende ,zal wel een foutje zijn en geen grapje van de bezorger.!! hoop ik. Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 4-11-2018
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 4-11-2018
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Het was keurig op tijd En lekker 3-11-2018
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Zeer snel bezorgd, goede pizza voor een goede prijs. 3-11-2018
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Super lekker eindelijk na jaren lang weer eens super lekker pizza gegeten!! Voortaan hier bestellen!! Bezorging was ook lekker snel, ga zo door! 3-11-2018
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
31-10-2018
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
had wat warmer gekund Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 28-10-2018
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Heerlijk! Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 28-10-2018
Pizza Dennis 4 sterren na 595 reviews
Pizza Dennis