Reviews


4 stars after 947 reviews
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
In basis zijn de pizza’s goed, maar bezorging duurt steeds anderhalf uur en dus koude pizza’s Dennis kreeg nog 1 keer het voordeel van de twijfel, maar wederom late bezorging en koud voer. Ik weet niet of ik de volgende keer nog een keer iets bij Dennis bestel. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/29/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wat een luchtig deeg zeg! Zooo lekker! 11/28/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
2 uur later bezorgd en was koud 11/28/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles was lekker vers en super warm!! Alleen je collega aan de deur was super ongeduldig.maar voor de rest was alles perfect !! 11/25/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3 pizza’s besteld, 2 smaakte goed (pizza salami en kinderpizza) de derde smaakte helemaal niet goed (pizza shoarma) was er gelijk klaar mee helaas, hoop dat de volgende wel goed is. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/22/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/21/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pizza telefonisch bijbesteld; ging super. Alles op tijd en warm in huis 👍 11/17/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/15/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza. Zeker voor herhaling vatbaar. 11/14/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Kwaliteit van de Calzone was niet goed. Bodem was stuk. 11/14/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
11/14/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/12/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/8/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pizza was koud, pizza was goed belegd This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/8/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/1/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/1/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel jammer dat de 28cm pizza opeens 30% duurder is dan 2 wkn geleden. Sea fruit van 7.50 naar 9.99. Een redelijk pittige verhoging 10/31/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Ioppie weer. 10/31/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/30/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eindelijk een pizza van een bezorgdienst die echt naar pizza smaakt. Zeker voor herhaling vatbaar! 10/29/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Mooie snelle bezorgtijden en vriendelijke bezorger. Zelfs in de stromende regen! 10/29/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/23/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkere goed belegde pizza’s 10/21/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/20/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Supersnelle bezorging Lekkere pizza's Echt een aanrader This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/18/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/18/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
De pizza’s zijn uitstekend. Maar nadat wij voor de zoveelste keer achteraf een bezorgbon met onze naam, telefoonnummer en adres, door de bezorger weggegooid, op straat of achter de regenpijp weggefrommeld vonden, gaan wij geen gebruik meer maken van de bezorgservice. 10/17/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wat een heerlijke pizza en salade. En zo snel bezorgd door een hele aardige jongeman. Super. Nooit meer anders 10/15/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De kip kapsalons waren weer heerlijk 10/10/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/8/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Website is goedkoper als thuisbezorg Heerlijke pizza s vriendelijk personeel 10/8/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkerrr 10/7/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Fast and tasty. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/4/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De kapsalon was ook verrukkelijk. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/4/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
heerlijke pizza's This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/4/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/3/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
10/3/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Perfect. De bestelling was iets later dan gepland maar de bezorger die uiteindelijk kwam heeft uitgelegd waardoor dit kwam. Hele goede afhandeling. 10/2/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/30/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/28/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/26/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We vonden het erg prettig dat de ham was weggelaten zoals we vroegen. 9/25/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Je kunt nog steeds de saus: uiensaus bestellen, maar je krijgt het nooit. Nu kreeg ik na 3 keer besteld te hebben voor het eerst een belletje. Ze hebben het niet. Haal het dan van de website af aub 9/25/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helaas was de pizza koud. Erg veel kale korst.Kaas was hard geworden. Jammer want ik weet dat de 4 soorten kaas pizza heel lekker kan zijn met kaas die er vanaf druipt. Een tegenvaller! 9/23/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer erg lekker! Snel en warm bezorgd. 9/18/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Waren weer goed de pizza’s en binnen een normale tijd geleverd nl 30 min 👍ga zo door 9/18/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was heerlijk! Wij hebben geen negatieve opmerkingen. 9/18/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/12/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Pizza half koud, erg lang wachten (1 uur) 9/11/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkere pizza’s, aardige bezorger en bezorgd op de afgesproken tijd! Top! 9/9/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle bezorging en de pizza is best goed. Het is geen restaurant kwaliteit, maar ze zijn een stuk goedkoper dan de grote Amerikaanse ketens en altijd ruim belegt. Mijn go-to voor bezorg pizza in Delft. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/6/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker! 9/5/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/4/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
1 pizza was half koud, en duurde behoorlijk lang(1uur) 8/26/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
De pizza's waren erg lekker en goed gevuld met ingrediënten. 8/26/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijje pizza en op tijd 🙂👍Website zou handiger zijn met matrix.. pizatype x pizza size. in plaats van hetzelfde rijtje voor elke size. 8/21/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super service. Toen ik m’n bestelling niet kon komen afhalen boden ze gelijk aan te komen brengen, ook al was het hondenweer. Echt super lieve jongens! En pizza was ook goed, lekker royaal belegd. 8/18/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2x pizza los Angeles besteld met als extra topping : extra ansjovis en verse pepers. Wel voor betaald bij de bestelling , niet op de pizza te vinden. 8/17/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pizza afgehaald. Was klaar toen ik kwam. Zelf heb ik liever een wat dunnere bodem, maar de pizza was ruim belegd en de smaak uitstekend. 8/15/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was lekker 8/13/2020
Pizza Dennis 4 stars after 946 reviews
Pizza Dennis