Reviews


4 stars after 1172 reviews
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/2/2023
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pizza was lekker en snel bezorgd 1/31/2023
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ik had een pizza van ø25cm voor €8,95 besteld om af te halen. Later bleek dat alle pizza’s bij afhaken €5,99 kosten. Die korting werd dus niet verwerkt bij het bestellen via de website. Bovendien was de pizza bijna koud toen ik thuis kwam en dat terwijl ik op 5 minuten fietsen van Pizza Dennis woon. De pizza was qua smaak prima, maar mijn ervaring is hierdoor toch niet heel best. 1/30/2023
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/30/2023
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima 1/25/2023
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer heerlijk! Pizzadeeg is heerlijk vers 1/23/2023
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Top eten, altijd goed! Tikje te laat, maar een hele vriendelijke bezorger die keurig uit kon leggen waarom 1/20/2023
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/16/2023
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/15/2023
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer heerlijk. Bedankt! 1/14/2023
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/14/2023
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/13/2023
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker zoals altijd. De calzone heerlijk gevuld. 1/9/2023
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pizza is heerlijk This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/8/2023
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Was super This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/1/2023
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helemaal top geregeld. Snelle bezorging, lekkere pizza's en makkelijke website. Voor herhaling vatbaar. Dank jullie wel. 12/29/2022
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Ik had 2 Turkse pizza's besteld zonder sla en sambal maar het zat er wel op.. dit gebeurt elke keer! 12/27/2022
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
25 minuten te vroeg werd ik gebeld omdat de bestelling al klaarstond. 12/24/2022
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bedankt!! Alles was perfect 12/23/2022
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helemaal geweldig..pizza heerlijk ruim beleg. . 12/22/2022
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/21/2022
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Helemaal top. 12/15/2022
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Had wel wat warmer mogen wezen de pizza This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/11/2022
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/7/2022
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
De pita, Turkse pizza en durum waren lekker en vers gemaakt. De pizza's vielen minder in de smaak , smakeloze kaas, salami was niet lekker. Beide niet opgegeten. Zo de. 12/6/2022
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/6/2022
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bestellen was eenvoudig en het eten op tijd en heerlijk. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/4/2022
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/2/2022
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/2/2022
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Toppie 12/2/2022
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/27/2022
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Zoals je kan zien is deze negatieve reactie bestemd voor de slechte service want aan hun voedsel ligt het zeker niet want dat is altijd goed maar voor de zoveelste keer krijg ik verkeerd eten ipv wat ik besteld heb maar vooral wat ik er absoluut NIET op wil zat er gewoon weer op... 🙈 Bestelling was een kip tandoori xl ZONDER sla en kaas erop, wat kreeg ik MET sla en kaas erop... En dan telefonisch zeggen dat het niet was doorgegeven en staat ook niet op de bon, ik werd helemaal gek... Want het staat WEL zeker op de bon. En dan dreigen en mij uitnodigen om langs te komen waarop ik gehandeld heb.... 🙈 Kut toko op de krakeelpolderweg - delft - die toko in de stad krijg je 1000 x betere service 11/26/2022
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten, snel bezorgd, top! 11/22/2022
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd 11/21/2022
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/20/2022
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd lekker, altijd op tijd en altijd vriendelijk! 11/19/2022
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wij bestellen altijd bij Dennis, altijd goed maar dit keer helaas niet..Patatjes lagen los in tasje en waren dus koud en ik vraag altijd nadrukkelijk dat ik geen saus op m’n Turkse pizza wil en dat zat er nu wel op…erg jammer! 11/18/2022
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Gewoon top!! 11/18/2022
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/18/2022
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top service en lekker eten This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/13/2022
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Voor het eerst een kapsalon met rijst besteld, echt heerlijk gegeten! voor een vrijdag avond snel bezorgt en dus nog lekker warm. 11/12/2022
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/5/2022
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/1/2022
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/30/2022
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gevulde pizza’s en snelle levering! 10/25/2022
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Verliep allemaal soepel en was erg lekker. Alleen was op de website het verschil in formaten van de pizza's niet helemaal duidelijk (je moest ver scrollen totdat je het zag) 10/15/2022
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
vond de falafel een beetje droog niet heel veel smaak veder is de kapsalon met falafel heerlijk This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/9/2022
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/9/2022
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Mooi op tijd en heerlijke pizza 10/7/2022
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
9/24/2022
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/23/2022
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helaas was de 4 soorten kaas pizza zeer karig belegd en de pizza leek uren eerder gemaakt waardoor die smakeloos was 9/19/2022
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/16/2022
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles TOP zoals altijd. 9/15/2022
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/15/2022
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/10/2022
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Gewoon top! 9/9/2022
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/3/2022
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
8/29/2022
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/26/2022
Pizza Dennis 4 stars after 1172 reviews
Pizza Dennis