Reviews


4 stars after 783 reviews
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle bezorging en pizza was geweldig zoals altijd. Tot de volgende keer! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/19/2020
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/18/2020
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Lekkah,en bedankt extratje,top 1/18/2020
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer super! En netjes aan onze opmerking gehouden geen zout en geen saus! Geweldig! 1/11/2020
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
1/8/2020
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
prima en nog bedankt voor het extra tje 1/8/2020
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Onduidelijk bij welke Dennis je besteld. Nieuwstraat oha beter dan Krakeelpoldeweg 1/6/2020
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zalige pizza helemaal top This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/5/2020
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goed 12/30/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/28/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Prima pizza heerlijke topping en bodem Bezorging te laat ivm drukte 12/27/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten was koud. Patat was slap en niet gebakken. De pizza was taai en de Turkse pizza taai en van binnen een grote drap. Eerste en gelijk de laatste keer. 12/27/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wel erg weinig gorgonzola op de pizza. 12/23/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
was heel verzorgd en de kwaliteit was goed. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/22/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima pizza's voor een schappelijke prijs. Keurig op tijd bezorgd. 12/20/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/18/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/17/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten was lauw, vooral de pizza was tegen het koud aan. Jammer want de pizza was goed van smaak. 12/16/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/15/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/14/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Prima weer 12/14/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was heerlijk 12/12/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel erg gebruiksvriendelijk en snel geleverd! 12/6/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
12/4/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Het duurde even voordat het er was, ruim een uur. Helaas waren de pizza's niet heel warm, eerder lauw. Daarom even in de oven gedaan. De smaak was goed! 12/2/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Lauwe pizzas helaas. kaas al verhard. 12/2/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer heerlijk en lekker snel! 11/30/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/30/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/22/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk!! 11/21/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was er helemaal toppie 😋 11/21/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
We hadden levering binnen 45 minuten aangeklikt. Na bellen na 55 minuten werd gezegd over 15 min bezorgd. Maar jammer. Na 1,5 uur waren ze pas bezorgd. Helaas moesten 2 mensen op tijd weg en hebben zonder eten verder moeten gaan. Dat vind ik erg spijtig. En ik weet niet of ik ooit nog iets ga bestellen bij jullie. 11/18/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/17/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Deze keer waren de pizza's een beetje taai en vrij koud. Zijn we niet gewend van jullie. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/17/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
ik vindt gewoon dat bij shorma pita hoort jammer het smaakt dan minder vorige keer patat terwijl ik aardappels besteld had H Roels 11/16/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Maag ik een pizza met artisjokken hartjes, maar dan zonder de pizza? 11/14/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/12/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/6/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Helemaal top This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/3/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Helaas duurde de drankjes langer pizza was oké bediening heel vriendelijk en behulpzaam 11/1/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bijna 2 uur moeten wachten 10/31/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Helaas, deze keer heel lang op de bestelling moeten wachten. Maar goed, meestal wordt de bestelling op tijd geleverd. Pizza’s zijn overigens heerlijk. 10/31/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We misten de extra artisjok 10/30/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer weekend en weer was de kwaliteit ver te zoeken dan doordeweeks!!!! 10/25/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/21/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
De pizza’s zou ik lekker in 1 categorie doen. Formaat een selectie na keuze. Scheelt scrollen en nu krijg je bij de 28cm pizza Hawaï niet dezelfde keuzes als bij de 30cm Hawaï. Dat de spareribs niet beschikbaar waren (menu a 20€) en dat 2 kinderpizza’s en een zakje patat a €12 afdoende zouden compenseren ben ik het niet mee eens. Al met al een teleurstelling. 10/19/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Ruim 1,5 uur gewacht. Pizza was koud en sateschotel was een ratjetoe van kleine stukjes kip in satésaus, geen stokken saté. 10/18/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De levering ging prima en de pizza's waren heerlijk. Een minpunt van de website is, dat bij sommige pizza's niet alle ingrediënten leesbaar zijn. Dat is niet fijn kijken. 10/17/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker gegeten 10/16/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/7/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
helaas pizza`s niet heet meer beetje lauw This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/6/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Prima weer 10/5/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
9/30/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/27/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/22/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Vandaag moet mijn bestelling annuleren omdat zij hadden twee Items niet na 30 minuten te wachten. Ik hoop ik de geld terug krijgt al dit was al betaald. 9/21/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
ik had een shoarma broodje maar het zat geen goed broodje bij :-( 9/19/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Gewoon weer prima, om 17:00 besteld en wilde het om 18:30 hebben en gewoon keurig op tijd geleverd. Warm en heerlijk. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/15/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/8/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/2/2019
Pizza Dennis 4 stars after 783 reviews
Pizza Dennis