Reviews


4 stars after 903 reviews
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer erg lekker! Snel en warm bezorgd. 9/18/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Waren weer goed de pizzaโ€™s en binnen een normale tijd geleverd nl 30 min ๐Ÿ‘ga zo door 9/18/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was heerlijk! Wij hebben geen negatieve opmerkingen. 9/18/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/12/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Pizza half koud, erg lang wachten (1 uur) 9/11/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkere pizzaโ€™s, aardige bezorger en bezorgd op de afgesproken tijd! Top! 9/9/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle bezorging en de pizza is best goed. Het is geen restaurant kwaliteit, maar ze zijn een stuk goedkoper dan de grote Amerikaanse ketens en altijd ruim belegt. Mijn go-to voor bezorg pizza in Delft. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/6/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker! 9/5/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/4/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
1 pizza was half koud, en duurde behoorlijk lang(1uur) 8/26/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
De pizza's waren erg lekker en goed gevuld met ingrediënten. 8/26/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijje pizza en op tijd ๐Ÿ™‚๐Ÿ‘Website zou handiger zijn met matrix.. pizatype x pizza size. in plaats van hetzelfde rijtje voor elke size. 8/21/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super service. Toen ik mโ€™n bestelling niet kon komen afhalen boden ze gelijk aan te komen brengen, ook al was het hondenweer. Echt super lieve jongens! En pizza was ook goed, lekker royaal belegd. 8/18/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2x pizza los Angeles besteld met als extra topping : extra ansjovis en verse pepers. Wel voor betaald bij de bestelling , niet op de pizza te vinden. 8/17/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pizza afgehaald. Was klaar toen ik kwam. Zelf heb ik liever een wat dunnere bodem, maar de pizza was ruim belegd en de smaak uitstekend. 8/15/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was lekker 8/13/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het is zo goed verzorgt het eten alles erop en eraan altijd genoeg of teveel gewoon aan te bevelen. 8/11/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/6/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Prima 8/4/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Bezorger reed met de bak open naar de bestelling This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/2/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/1/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/27/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer helemaal top! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/26/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
7/24/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima gegeten 7/20/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
ik vind mijn pizza's de laatste tijd niet meer knapperig,zachte bodem en zachte korst. veel te veel kaas steeds erover heen ,voor mij helaas een reden om niet meer te bestellen bij uw zaak. jammer,wij bestelden zeer regelmatig pizza's bij jullie. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/19/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Hij was weer lekker 7/18/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
7/17/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Mooi op tijd en alles goed warm. Volgende keer de Calzone Vegetariana graag zonder ham ;-) 7/8/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
De helft was wat geplet zodat een deel van de dropping van de deksel geschraapt moest worden. De pizza's waren wel lekker en hoed warm! 7/6/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Kunnen jullie vegetarisch kaas leveren? 7/4/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/3/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik wilde een pizza van 7.50, maar die bezorgen jullie niet uiteindelijk in het 11.35 geworden. ook jammer van de "betaalkosten". 6/30/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/28/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/27/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Verrassend lekkere pizza's tegen hele geschikte prijzen! Dat smaakt naar meer. Ook de optie om zelf je pizza samen te stellen is top!! 6/24/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top pizza dennis! Weer als vanouds 6/18/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza en zo snel! 6/17/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
6/16/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
prima pizza - snelle vriendelijke bezorging 6/15/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
100% perfect, nog nooit beter gehad bij andere bezorgdiensten This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/7/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Geweldig lekker Volgende keer weer 6/5/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima kapsalon en Turkse pizza, vlotte bezorger op aangegeven tijd. Extra blikje coca cola werd zeer gewaardeerd. Dank! 6/5/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd lekker en vlot en goede persoonlijke service 6/4/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima zoals altijd! 6/3/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Prima 6/1/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker, jammer dat jullie website poep is. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/31/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Klein foutje kregen de verkeerde pizza maar dat werd super opgelost binnen 15 min was de goeie er foutje van de website 5/27/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Ik had gevraagd om uiensaus bij de kapsalon. Vervolgens krijg ik dan toch de knoflook wat ik niet lust. Jammer, want dit is nu al de 2e keer. De 1e keer dacht ik, kan gebeuren, maar nu vraag ik me toch af wat er mis gaat ??? 5/25/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/24/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zal de keus willen hebben om digitaal extra te geven voor bezorging. O ha -- voor mozzarella bedoelde ik de andere soort, maar ik heb niet echt goed gekeken of zo. Heel snel besteld. Was super snel, vriendelijk bezorgd. Lekkere pizza! 5/23/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza en knapperige patat! Bestelling was mooi op tijd. 5/23/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/22/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Kwaliteit van de pizza viel erg tegen. Weinig smaak. Erg jammer. Daarnaast was helaas de bezorger niet bereid om zijn helm af te zetten dan wel open te zetten. Voelde niet gastvrij 5/22/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Perfect This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/17/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/17/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk en snel geleverd ! 5/15/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza's en zeer snel geleverd!!! we hebben nu al 2 besteld op aanraden van anderen (mond to mond reclame). Keep up the goodwork! 5/13/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer heerlijk en super snel ๐Ÿ‘ 5/12/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Prima weer 5/7/2020
Pizza Dennis 4 stars after 903 reviews
Pizza Dennis