Reviews


4 stars after 873 reviews
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Kunnen jullie vegetarisch kaas leveren? 7/4/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/3/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik wilde een pizza van 7.50, maar die bezorgen jullie niet uiteindelijk in het 11.35 geworden. ook jammer van de "betaalkosten". 6/30/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/28/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/27/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Verrassend lekkere pizza's tegen hele geschikte prijzen! Dat smaakt naar meer. Ook de optie om zelf je pizza samen te stellen is top!! 6/24/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top pizza dennis! Weer als vanouds 6/18/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza en zo snel! 6/17/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
6/16/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
prima pizza - snelle vriendelijke bezorging 6/15/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
100% perfect, nog nooit beter gehad bij andere bezorgdiensten This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/7/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Geweldig lekker Volgende keer weer 6/5/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima kapsalon en Turkse pizza, vlotte bezorger op aangegeven tijd. Extra blikje coca cola werd zeer gewaardeerd. Dank! 6/5/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd lekker en vlot en goede persoonlijke service 6/4/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima zoals altijd! 6/3/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Prima 6/1/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker, jammer dat jullie website poep is. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/31/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Klein foutje kregen de verkeerde pizza maar dat werd super opgelost binnen 15 min was de goeie er foutje van de website 5/27/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Ik had gevraagd om uiensaus bij de kapsalon. Vervolgens krijg ik dan toch de knoflook wat ik niet lust. Jammer, want dit is nu al de 2e keer. De 1e keer dacht ik, kan gebeuren, maar nu vraag ik me toch af wat er mis gaat ??? 5/25/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
👍👍👍👍👍 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/24/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zal de keus willen hebben om digitaal extra te geven voor bezorging. O ha -- voor mozzarella bedoelde ik de andere soort, maar ik heb niet echt goed gekeken of zo. Heel snel besteld. Was super snel, vriendelijk bezorgd. Lekkere pizza! 5/23/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza en knapperige patat! Bestelling was mooi op tijd. 5/23/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/22/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Kwaliteit van de pizza viel erg tegen. Weinig smaak. Erg jammer. Daarnaast was helaas de bezorger niet bereid om zijn helm af te zetten dan wel open te zetten. Voelde niet gastvrij 5/22/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Perfect This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/17/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/17/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk en snel geleverd ! 5/15/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza's en zeer snel geleverd!!! we hebben nu al 2 besteld op aanraden van anderen (mond to mond reclame). Keep up the goodwork! 5/13/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer heerlijk en super snel 👍 5/12/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Prima weer 5/7/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pizza was heerlijk zo als altijd en kapsalon zeker een aanrader 5/5/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/2/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/2/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/28/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
4/28/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik zou echt Dennis aanbevelen als je trek hebt in een heerlijk warme pizza en een snelle bezorging 4/27/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/23/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/22/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles warm, lekker en goed op tijd. 4/21/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/21/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De pizza's waren behoorlijk aan de vette kant en de vorige keer was het veel beter belegd. 4/20/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Superlekker en altijd snel en warm. Heel scherpe prijs! Gewoon al jaren de beste in Delft! 4/20/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Pizza waren veel te vroeg This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/19/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/18/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Toppie weer 4/17/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het lijkt wel of de kwaliteit de laatste tijd minder wordt. We waren(?) het beter gewend. Weinig pepperoni op mijn pizza en weinig gorgonzola op de pizza van mijn vrouw. 4/17/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goede pizza en een snelle bezorging, bedankt! 4/15/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
ze waren wat vergeten . geprobeerd te bellen maar de telefoon stond uit . bericht gestuurd en geen reaktie gehad -puntje dit keer 4/14/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super snel geleverd. Binnen 20 min. 4/14/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Uitstekend lekker gegeten Ook de bezorging was perfect op tijd 4/13/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Van website begreep ik dat ik pizza kon ophalen op de Nieuwstraat. Die bleek echter gesloten. Toen naar andere vestiging gefietst. Pizza was lekker gelukkig! 4/10/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Uitstekende service 4/10/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/10/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/8/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/8/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekkere Pizza! 4/8/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wij wonen in de binnenstad en de bezorging is altijd lekker en snel. 4/4/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/3/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pizza zelf afgehaald. Vriendelijke medewerkster overhandigde de pizza’s maar zonder 1,5 meter afstand te bewaren. Voor haar eigen bescherming en die van de klant is het wellicht beter om iets te regelen met een tafel waarop de bestelling wordt klaargezet. Ook wellicht nog iets met tape op de vloer doen om ervoor te zorgen dat de afstand gerespecteerd wordt? De pizza’s waren top. Royaal belegd en gelukkig niet te vet door overvloedig kaasgebruik zoals bij de meeste pizza-ketens zoals die verderop in de straat. Prijs-kwaliteit ook uitmuntend! 4/3/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Top weer 3/30/2020
Pizza Dennis 4 stars after 873 reviews
Pizza Dennis