Reviews


4 stars after 926 reviews
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/23/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkere goed belegde pizza’s 10/21/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/20/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Supersnelle bezorging Lekkere pizza's Echt een aanrader This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/18/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/18/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
De pizza’s zijn uitstekend. Maar nadat wij voor de zoveelste keer achteraf een bezorgbon met onze naam, telefoonnummer en adres, door de bezorger weggegooid, op straat of achter de regenpijp weggefrommeld vonden, gaan wij geen gebruik meer maken van de bezorgservice. 10/17/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wat een heerlijke pizza en salade. En zo snel bezorgd door een hele aardige jongeman. Super. Nooit meer anders 10/15/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De kip kapsalons waren weer heerlijk 10/10/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/8/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Website is goedkoper als thuisbezorg Heerlijke pizza s vriendelijk personeel 10/8/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkerrr 10/7/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Fast and tasty. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/4/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De kapsalon was ook verrukkelijk. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/4/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
heerlijke pizza's This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/4/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/3/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
10/3/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Perfect. De bestelling was iets later dan gepland maar de bezorger die uiteindelijk kwam heeft uitgelegd waardoor dit kwam. Hele goede afhandeling. 10/2/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/30/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/28/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/26/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We vonden het erg prettig dat de ham was weggelaten zoals we vroegen. 9/25/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Je kunt nog steeds de saus: uiensaus bestellen, maar je krijgt het nooit. Nu kreeg ik na 3 keer besteld te hebben voor het eerst een belletje. Ze hebben het niet. Haal het dan van de website af aub 9/25/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helaas was de pizza koud. Erg veel kale korst.Kaas was hard geworden. Jammer want ik weet dat de 4 soorten kaas pizza heel lekker kan zijn met kaas die er vanaf druipt. Een tegenvaller! 9/23/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer erg lekker! Snel en warm bezorgd. 9/18/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Waren weer goed de pizza’s en binnen een normale tijd geleverd nl 30 min 👍ga zo door 9/18/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was heerlijk! Wij hebben geen negatieve opmerkingen. 9/18/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/12/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Pizza half koud, erg lang wachten (1 uur) 9/11/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkere pizza’s, aardige bezorger en bezorgd op de afgesproken tijd! Top! 9/9/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle bezorging en de pizza is best goed. Het is geen restaurant kwaliteit, maar ze zijn een stuk goedkoper dan de grote Amerikaanse ketens en altijd ruim belegt. Mijn go-to voor bezorg pizza in Delft. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/6/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker! 9/5/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/4/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
1 pizza was half koud, en duurde behoorlijk lang(1uur) 8/26/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
De pizza's waren erg lekker en goed gevuld met ingrediënten. 8/26/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijje pizza en op tijd 🙂👍Website zou handiger zijn met matrix.. pizatype x pizza size. in plaats van hetzelfde rijtje voor elke size. 8/21/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super service. Toen ik m’n bestelling niet kon komen afhalen boden ze gelijk aan te komen brengen, ook al was het hondenweer. Echt super lieve jongens! En pizza was ook goed, lekker royaal belegd. 8/18/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2x pizza los Angeles besteld met als extra topping : extra ansjovis en verse pepers. Wel voor betaald bij de bestelling , niet op de pizza te vinden. 8/17/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pizza afgehaald. Was klaar toen ik kwam. Zelf heb ik liever een wat dunnere bodem, maar de pizza was ruim belegd en de smaak uitstekend. 8/15/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was lekker 8/13/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het is zo goed verzorgt het eten alles erop en eraan altijd genoeg of teveel gewoon aan te bevelen. 8/11/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/6/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Prima 8/4/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Bezorger reed met de bak open naar de bestelling This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/2/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/1/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/27/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer helemaal top! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/26/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
7/24/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima gegeten 7/20/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
ik vind mijn pizza's de laatste tijd niet meer knapperig,zachte bodem en zachte korst. veel te veel kaas steeds erover heen ,voor mij helaas een reden om niet meer te bestellen bij uw zaak. jammer,wij bestelden zeer regelmatig pizza's bij jullie. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/19/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Hij was weer lekker 7/18/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
7/17/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Mooi op tijd en alles goed warm. Volgende keer de Calzone Vegetariana graag zonder ham ;-) 7/8/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
De helft was wat geplet zodat een deel van de dropping van de deksel geschraapt moest worden. De pizza's waren wel lekker en hoed warm! 7/6/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Kunnen jullie vegetarisch kaas leveren? 7/4/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/3/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik wilde een pizza van 7.50, maar die bezorgen jullie niet uiteindelijk in het 11.35 geworden. ook jammer van de "betaalkosten". 6/30/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/28/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/27/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Verrassend lekkere pizza's tegen hele geschikte prijzen! Dat smaakt naar meer. Ook de optie om zelf je pizza samen te stellen is top!! 6/24/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top pizza dennis! Weer als vanouds 6/18/2020
Pizza Dennis 4 stars after 926 reviews
Pizza Dennis