Reviews


4 stars after 718 reviews
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We bestellen eigenlijk altijd alleen pizza's want die van Dennis zijn The Best Maar had nu eens trek in iets anders dus Turkse pizza kaas en kipfilet gekocht nou die was ook om mijn vingers bij op te eten. Dennis ik ben blij dat je terug bent 5/23/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Pizza kwam te laat, was koud en slap 5/23/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/23/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/22/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
heerlijke pizza,toppie 5/22/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/21/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/19/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
helaas de tekst bij de bestelling gemist 5/17/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
top bedankt 5/13/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bezorging kwam op afgesproken tijdstip en prima gegeten. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/12/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/12/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
top nog bedankt voor het extratje This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/12/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/11/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was lekker. 5/10/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top 5/8/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/6/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/6/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Mooi op tijd met lekkere pizza's. Ook de aardappeltjes waren goed en lekker heet. 5/4/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
5/4/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helemaal goed,bedankt nog 5/3/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
goed en snel 5/2/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/2/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/29/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd top in orde! 4/27/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
toppie 4/27/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
4/26/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helemaal toppie weer.tkss 4/22/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
4/20/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
toppie hoor 4/19/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/16/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle service, goede kwaliteit, beleefde bezorger. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/14/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd ,toppie This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/7/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De hotwings zijn niet pittig maar zeer flauw van smaak. 4/6/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/5/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekkere pizza's. Op de website is het net irritant dat bij sommige pizza's niet alle ingrediënten weergegeven worden 4/5/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten was goed en lekker goed op temperatuur. Heel erg optijd een half uur na het online bestellen. 4/3/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/1/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
top kwaliteit vast en zeker geleerd van je vader? 3/29/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top! 3/29/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Loeiheet en lekker , top 3/25/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Mijn vrouw vind/vond, net als vorige maal, dat er tegenwoordig wel erg weinig Gorgonzola op de 4-kazen Pizza zit. 3/25/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/24/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Is altijd goed. 3/23/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Er zat een hele vieze, dikke, stevige, gekrulde haar door mijn pizza. Ik had gelijk geen honger meer. Ik weet niet waar de haar vandaan kwam, maar dit is voor mij een goede reden om niet meer te bestellen. 3/22/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
heel erg op tijd, en erg lekker 3/22/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ook nog heel klantvriendelijk. 3/21/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/16/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helemaal top 3/12/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/10/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/10/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/10/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/8/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik haal altijd bij jullie mijn pizza's. Erg tevreden over. 3/7/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/1/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Nog niet eerder meegemaakt bij Dennis, maar dit keer was de pizza koud! De bezorger excuseerde zich ervoor, omdat hij een omweg had moeten nemen. Als je al weet dat de pizza koud is, dan beter een nieuwe bezorgen? Normaal top, maar dit keer niet tevreden. 2/26/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Meer kaas! 2/26/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Gewoon een pizza zoals die hoort te zijn 2/25/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
toppie 2/25/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/25/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Makkelijk bestellen via website, en erg snel in huis. Drie prima pizza’s. Voor herhaling vatbaar. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/24/2019
Pizza Dennis 4 stars after 718 reviews
Pizza Dennis