Reviews


4 stars after 1029 reviews
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk! Bezorging precies op tijd. 1/8/2021
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Helaas maar een van de twee pizzas bezorgd. Bezorger ging terug om de tweede te halen, dat ging snel maar toen het aankwam was het koud. Erg jammer! 1/8/2021
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was heerlijk en fantastisch 1/8/2021
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/7/2021
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
IK DACHT DAT IK TWEE VEGETARISCHE KAPSALONS HAD GEKREGEN. 1/2/2021
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle bezorging, lekkere pizza en verse ingredieten! Ga vooral zo door!!! 12/30/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/29/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Pizza was super snel bezorgd. 12/29/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
12/25/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Een uur te vroeg bezorgd helaas... verder prima! 12/24/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/24/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkerrrrr weer dank 12/24/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Op tijd en lekker 12/18/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Website is a bit unclear. Otherwise all good. 12/16/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/14/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/13/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
12/11/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De Turkse pizza was niet geleverd zoals gevraagd zonder groente. 12/8/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helemaal top heerlijk 12/5/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Normaal gesproken altijd top! Dit keer duurde het heel erg lang voordat bestelling er was. Pizza's waren lauw, tegen koud aan! Jammer! Volgende x beter! 12/5/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Beide pizza's lagen verkreukeld aan één kant van de doos, iets wat ik echt niet gewend ben van jullie. De bodem van de pizza was hierdoor zompig geworden en gewoon niet lekker meer. Is er iets veranderd in de bezorging (Deliveroo rugzak was nieuw voor mij)? Ook was de knoflooksaus bij mijn pizza shoarma niet geleverd. 12/5/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Verkeerde pizza was bezorgd, na een uur kregen we de juiste pizza. Wel altijd even smaakvol! 12/4/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
In basis zijn de pizza’s goed, maar bezorging duurt steeds anderhalf uur en dus koude pizza’s Dennis kreeg nog 1 keer het voordeel van de twijfel, maar wederom late bezorging en koud voer. Ik weet niet of ik de volgende keer nog een keer iets bij Dennis bestel. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/29/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wat een luchtig deeg zeg! Zooo lekker! 11/28/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
2 uur later bezorgd en was koud 11/28/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles was lekker vers en super warm!! Alleen je collega aan de deur was super ongeduldig.maar voor de rest was alles perfect !! 11/25/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3 pizza’s besteld, 2 smaakte goed (pizza salami en kinderpizza) de derde smaakte helemaal niet goed (pizza shoarma) was er gelijk klaar mee helaas, hoop dat de volgende wel goed is. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/22/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/21/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pizza telefonisch bijbesteld; ging super. Alles op tijd en warm in huis 👍 11/17/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/15/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza. Zeker voor herhaling vatbaar. 11/14/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Kwaliteit van de Calzone was niet goed. Bodem was stuk. 11/14/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
11/14/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/12/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/8/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pizza was koud, pizza was goed belegd This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/8/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/1/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/1/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel jammer dat de 28cm pizza opeens 30% duurder is dan 2 wkn geleden. Sea fruit van 7.50 naar 9.99. Een redelijk pittige verhoging 10/31/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Ioppie weer. 10/31/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/30/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eindelijk een pizza van een bezorgdienst die echt naar pizza smaakt. Zeker voor herhaling vatbaar! 10/29/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Mooie snelle bezorgtijden en vriendelijke bezorger. Zelfs in de stromende regen! 10/29/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/23/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkere goed belegde pizza’s 10/21/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/20/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Supersnelle bezorging Lekkere pizza's Echt een aanrader This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/18/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/18/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
De pizza’s zijn uitstekend. Maar nadat wij voor de zoveelste keer achteraf een bezorgbon met onze naam, telefoonnummer en adres, door de bezorger weggegooid, op straat of achter de regenpijp weggefrommeld vonden, gaan wij geen gebruik meer maken van de bezorgservice. 10/17/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wat een heerlijke pizza en salade. En zo snel bezorgd door een hele aardige jongeman. Super. Nooit meer anders 10/15/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De kip kapsalons waren weer heerlijk 10/10/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/8/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Website is goedkoper als thuisbezorg Heerlijke pizza s vriendelijk personeel 10/8/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkerrr 10/7/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Fast and tasty. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/4/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De kapsalon was ook verrukkelijk. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/4/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
heerlijke pizza's This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/4/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/3/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
10/3/2020
Pizza Dennis Krakeelpolderweg 50 015-7370270
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Perfect. De bestelling was iets later dan gepland maar de bezorger die uiteindelijk kwam heeft uitgelegd waardoor dit kwam. Hele goede afhandeling. 10/2/2020
Pizza Dennis 4 stars after 1029 reviews
Pizza Dennis