Reviews


4 stars after 682 reviews
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/1/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
top kwaliteit vast en zeker geleerd van je vader? 3/29/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top! 3/29/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Loeiheet en lekker , top 3/25/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Mijn vrouw vind/vond, net als vorige maal, dat er tegenwoordig wel erg weinig Gorgonzola op de 4-kazen Pizza zit. 3/25/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/24/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Is altijd goed. 3/23/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Er zat een hele vieze, dikke, stevige, gekrulde haar door mijn pizza. Ik had gelijk geen honger meer. Ik weet niet waar de haar vandaan kwam, maar dit is voor mij een goede reden om niet meer te bestellen. 3/22/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
heel erg op tijd, en erg lekker 3/22/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ook nog heel klantvriendelijk. 3/21/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/16/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helemaal top 3/12/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/10/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/10/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/10/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/8/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik haal altijd bij jullie mijn pizza's. Erg tevreden over. 3/7/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/1/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Nog niet eerder meegemaakt bij Dennis, maar dit keer was de pizza koud! De bezorger excuseerde zich ervoor, omdat hij een omweg had moeten nemen. Als je al weet dat de pizza koud is, dan beter een nieuwe bezorgen? Normaal top, maar dit keer niet tevreden. 2/26/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Meer kaas! 2/26/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Gewoon een pizza zoals die hoort te zijn 2/25/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
toppie 2/25/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/25/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Makkelijk bestellen via website, en erg snel in huis. Drie prima pizza’s. Voor herhaling vatbaar. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/24/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
2/23/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
heerlijke pizza zoals altijd ,rijkelijk gevuld,jammie 2/23/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/22/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was een heerlijke pizza lekkre toppings en ook bedankt voor de extra saus (en me vader bedankt je voor de biertje) 2/20/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/17/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Lekkere pizza's Tijd van levering duurde iets te lang 2/16/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
geen 2/15/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/9/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
2/9/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Er zat veel vet aan het shoarma vlees wat het vlees zeker niet ten goede komt wat erg jammer is want in het verleden heb ik echt goede shoarma gehad en ik miste het broodje wat erbij had moeten zitten ik hoop volgende keer beter 2/8/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Toppie weer ,bedankt voor het extratje,tot de volgende keer 2/8/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Send the same delivery guy next time I order, I wanted to tip him but unfortunately had no change! Speedy service, tnx! 2/4/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/3/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/28/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/28/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/28/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Toppie weer 1/24/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker eten en supersnel geleverd. 1/21/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/19/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
zoals altijd toppie en bedankt 1/15/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Op tijd geleverd door vriendelijke bezorger. Prima pizza’s, maar ik weet dat het nog beter kan. Website duidelijk. 1/14/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd weer super! Lekkere pizza's! Bezorger was zeer vriendelijk, wij zijn een tevreden vaste klant! 😀 1/14/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/11/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
prima,en nog bedankt 1/2/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
prima ,bedankt voor het extratje. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/30/2018
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/22/2018
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/21/2018
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke spareribs en super goede porties! 12/19/2018
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Erg onvriendelijk en met peuk in de mond 12/19/2018
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
prima toppie 12/18/2018
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/15/2018
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/15/2018
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/10/2018
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
snelle bezorging, aardige bezorger, heerlijke pizza's voor goede prijs This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/9/2018
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/9/2018
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Sorry maar dat shoarma vlees was niet gaar ,leek wel rubber,snap ik niet is altijd goed. 12/8/2018
Pizza Dennis 4 stars after 682 reviews
Pizza Dennis