Reviews


4 stars after 629 reviews
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
prima toppie 12/18/2018
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/15/2018
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/15/2018
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/10/2018
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
snelle bezorging, aardige bezorger, heerlijke pizza's voor goede prijs This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/9/2018
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/9/2018
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Sorry maar dat shoarma vlees was niet gaar ,leek wel rubber,snap ik niet is altijd goed. 12/8/2018
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helemaal top, keurig op tijd bezorgd, goed heet en hartstikke lekker. 12/8/2018
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/8/2018
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk,nog bedankt voor het extratje 12/4/2018
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker ,en nog bedankt voor het extra-tje. 11/28/2018
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Perfect. 11/27/2018
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
prima 11/24/2018
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/23/2018
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer heerlijk en snel bezorgd This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/18/2018
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle bezorging, goede prijs en heerlijke pizza's! Ik had gevraagd om op de pizza dozen "welkom thuis" te schrijven voor onze nieuwe huisgenoten en dat hadden ze ook gedaan, zelfs inclusief smileys. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/18/2018
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/17/2018
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke verse pizza's 11/15/2018
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/15/2018
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/14/2018
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/14/2018
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/13/2018
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/12/2018
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/12/2018
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/12/2018
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/11/2018
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Nou nou ,wie doet er nou pindasaus bij de koude blikjes was helemaal open gegaan een grote bende ,zal wel een foutje zijn en geen grapje van de bezorger.!! hoop ik. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/4/2018
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/4/2018
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was keurig op tijd En lekker 11/3/2018
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zeer snel bezorgd, goede pizza voor een goede prijs. 11/3/2018
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker eindelijk na jaren lang weer eens super lekker pizza gegeten!! Voortaan hier bestellen!! Bezorging was ook lekker snel, ga zo door! 11/3/2018
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/31/2018
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
had wat warmer gekund This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/28/2018
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/28/2018
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
nee 10/26/2018
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/26/2018
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
10/25/2018
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/23/2018
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ben heel erg misselijk geworden en ook overgegeven. 10/23/2018
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/19/2018
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/18/2018
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Snel bezorgd en goede prijs/kwal. verhouding 10/15/2018
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/15/2018
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bedankt voor de service en het extra ''tje ,super. 10/12/2018
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/11/2018
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Gewoon top! 10/10/2018
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/8/2018
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
prima en goed eten 10/6/2018
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkere pizza’s en goede en snelle bezorging 10/5/2018
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
De pizza Vegetable (Tomatensaus, kaas, champignons, olijven, artisjokken, uien) met extra kaas was helaas geen succes. Geen dampende pizza en de kaas was al gestold. In het midden een extra grote hoeveelheid olijven. Zelfs toen ik die van de pizza afhaalde proefde ik geen champignons en artisjokken. Het was veel te zout en de korst wat licht verbrand aan de rand en in het midden was het deeg nat. Ik snap best dat je van een Gemengde salade (Mix van diverse luxe groenten met tomaat, komkommer en ui) die € 3,50 kost niet al teveel mag verwachten maar "diverse luxe groente" mag echt weggehaald worden. De sla, tomaat, komkommer en ui was lekker en ruim voldoende voor twee personen met een lekkere honing/mosterd saus. Ik heb jaren terug ook pizza zonder vlees van Dennis gegeten en daar had ik goede herinneringen aan. Volgende keer beter. :-) 10/4/2018
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/3/2018
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd weer prima 10/2/2018
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De bestelling werd snel gebracht en de pizza,s waren zoals altijd weer geweldig This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/30/2018
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizzaaa’s ! goed belegd.!🙌🏻🙌🏻 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/30/2018
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Pizza mag iets minder zout 9/29/2018
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Waarom een charge voor betaling via Ideal? Verder perfecte levering en lekkere pizza's 9/28/2018
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/28/2018
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
9/28/2018
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/23/2018
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/22/2018
Pizza Dennis 4 stars after 629 reviews
Pizza Dennis