Reviews


4 sterren na 595 reviews
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
nee 26-10-2018
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
26-10-2018
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
25-10-2018
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
23-10-2018
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
1 ★ ☆☆☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Ben heel erg misselijk geworden en ook overgegeven. 23-10-2018
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
19-10-2018
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
18-10-2018
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Snel bezorgd en goede prijs/kwal. verhouding 15-10-2018
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
15-10-2018
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Bedankt voor de service en het extra ''tje ,super. 12-10-2018
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
11-10-2018
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Gewoon top! 10-10-2018
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
8-10-2018
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
prima en goed eten 6-10-2018
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Lekkere pizza’s en goede en snelle bezorging 5-10-2018
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
2 ★★ ☆☆☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
De pizza Vegetable (Tomatensaus, kaas, champignons, olijven, artisjokken, uien) met extra kaas was helaas geen succes. Geen dampende pizza en de kaas was al gestold. In het midden een extra grote hoeveelheid olijven. Zelfs toen ik die van de pizza afhaalde proefde ik geen champignons en artisjokken. Het was veel te zout en de korst wat licht verbrand aan de rand en in het midden was het deeg nat. Ik snap best dat je van een Gemengde salade (Mix van diverse luxe groenten met tomaat, komkommer en ui) die € 3,50 kost niet al teveel mag verwachten maar "diverse luxe groente" mag echt weggehaald worden. De sla, tomaat, komkommer en ui was lekker en ruim voldoende voor twee personen met een lekkere honing/mosterd saus. Ik heb jaren terug ook pizza zonder vlees van Dennis gegeten en daar had ik goede herinneringen aan. Volgende keer beter. :-) 4-10-2018
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
3-10-2018
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Zoals altijd weer prima 2-10-2018
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
De bestelling werd snel gebracht en de pizza,s waren zoals altijd weer geweldig Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 30-9-2018
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Heerlijke pizzaaa’s ! goed belegd.!🙌🏻🙌🏻 Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 30-9-2018
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Pizza mag iets minder zout 29-9-2018
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Waarom een charge voor betaling via Ideal? Verder perfecte levering en lekkere pizza's 28-9-2018
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
28-9-2018
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
1 ★ ☆☆☆☆ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
28-9-2018
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 23-9-2018
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
22-9-2018
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
goed ,moet dit nou elke keer die goedkeuring.!!! 22-9-2018
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Het was weer heel goed eten 👍🏻 17-9-2018
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
17-9-2018
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Erg lekker. Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 16-9-2018
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
lekkerrrrrr 13-9-2018
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Weer prima! 12-9-2018
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
bezorging duurde veel langer dan normaal,na vraag waarom aan de bezorger :matige uitleg.de pizza zelf was na vele prima pizza's ervoor slap en vettig. we hebben er twee besteld. de ene was prima ,de samengestelde pizza was matig. wel goede smaken echter geen lekkere bodem en veel te dun en wat ik al zei: voelde vettig aan en slappe bodem. jammer!!! 11-9-2018
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
2 ★★ ☆☆☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Vlees v/d spareribs niet lekker. Beetje taai en viel niet van de botten. Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 9-9-2018
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
2 ★★ ☆☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Veg pizza besteld. Weinig groente, behalve champignons. Zal niet weer bestellen Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 9-9-2018
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Ga zo door Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 9-9-2018
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
we hadden vandaag pizza met ananas en Donner, heerlijk mooie in balans super Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 9-9-2018
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
6-9-2018
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
6-9-2018
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
5-9-2018
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Zoals altijd weer heerlijk gegeten! Pizza's zijn heerlijk en ook de shoarma is goed, niet vet, goed van smaak en meer dan genoeg. Ik ben een tevreden klant! 1-9-2018
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
zo als altijd weer prima tks 1-9-2018
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
prima 31-8-2018
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
31-8-2018
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Perfect. 30-8-2018
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
27-8-2018
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 26-8-2018
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Snelle bezorging heerlijke pizza Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 26-8-2018
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
25-8-2018
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
2 ★★ ☆☆☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Kapsalon en Turkse pizza waren helaas koud. Andere pizza’s waren verder wel lekker. 25-8-2018
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
prima weer ,nog bedankt 23-8-2018
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Duurde kk lang 23-8-2018
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Het eten was super zoals gewoonlijk maar de bezorger op de fiets wat was die traag en slecht gelukkig binnen 20min nieuw eten qat helemaal top was 21-8-2018
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
heerlijk, goed gevuld en zeer betaalbaar! voor weinig geld een prima pizza!!!! 20-8-2018
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
20-8-2018
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Heerlijke sparerib en snelle bezorging! Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 19-8-2018
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
18-8-2018
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
18-8-2018
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Bezorger was eerder dan gevraagde tijdslot, dat was niet problematisch, maar ik was nog bezig met andere dingen, dus wel een beetje irritant. Als je opties van 1 kwartier aanbiedt, dan moet je ook binnen dat kwartier leveren. Als dat niet haalbaar is, dan moet je met sloten van een half uur werken... De website is op zich duidelijk, maar bij veel pizza's is (op mobiel?) niet de hele beschrijving zichtbaar. 17-8-2018
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
15-8-2018
Pizza Dennis 4 sterren na 595 reviews
Pizza Dennis