Reviews


4 stars after 718 reviews
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/18/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Dit keer erg veel patat in de kapsalon,verder echt weer prima This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/18/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
8/16/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg lekker pizza en calzone.Ga zo door . 8/16/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
8/16/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super goed 8/15/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Lekkere pizza en zeer goed op temperatuur. 8/13/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Topzaak! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/11/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pizza was heel nat en kleverig daardoor 8/9/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bezorging vroeger dan gepland/aangevraagd. Benieuwd of hij 15min had gewacht als we nog niet thuis waren. 8/9/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/8/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
8/8/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Heerlijke turkse pizza en bedankt 8/7/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/7/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Deze keer teleurgesteld, helaas. Pizza was aangebrand. Pizzabodem daardoor hard en ingrediënten op de pizza zwarte randen c.q. verbrand. Als ik het op tijd had gezien, zou ik hem mee terug hebben gegeven met de bezorger... 8/3/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/2/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helaas is de optie laatste bestelling er niet en bij het inloggen moet je alsnog naam etc invullen. Wat is dan het nut van een account maken? 8/2/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza's 8/2/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/29/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Niet zo als ik gewend ben deze keer pizza shoarma besteld met extra vlees maar vlees moest ik zoeken onder de veel te veel gesmolten kaas het was meer een kaas pizza 7/29/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/28/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Helemaal goed.toppie This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/28/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
top weer zoals altijd This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/21/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Pizza was cold..didn't like it. 7/20/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/18/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd super lekker, goed warm en snel bezorgd eten😊 7/17/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helaas de dag er na wakker geworden met een voedselvergiftiging. Normaal gesproken hele lekkere pizza's! 7/17/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/14/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
7/12/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Zoals altijd weer toppie. 7/11/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
toppie turkse pizza. 7/11/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Heerlijke turkse pizza en bedankt voor het extra . 7/6/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/5/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Als je de website bekijkt via je telefoon (iPhone) zijn niet alle ingrediënten per pizza te lezen. Dat is een beetje onhandig. Verder is alles top! Pizza’s snel geleverd en lekker. 6/29/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkere pizza’s, snel bezorgd. 6/28/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
toppie 6/25/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/23/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super 6/22/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
top.!!!!! 6/21/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza en bedankt voor het extratje. 6/18/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/15/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/15/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Jammer dat er geen knoflooksaus bij de kebab met patat zat, nu maar eigen mayonaise gebruikt. 6/15/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/14/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Nog steeds heel blij dat Pizza Dennis weer terug is. En terug blijft hopelijk! Lekkerste pizza van Delft in mijn ogen. En heel klantvriendelijk. 6/12/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
ik kreeg genoeg saus om mezelf er mee in te smeren ipv de mexicano die ze niet meer op voorraad hadden , voortaan dus maar beter cancelen dan een zooi weg moeten gooien 6/8/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/7/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/6/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De bestelling was er sneller dan verwacht en de pizza erg lekker 6/6/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het is altijd lekker Echt goed gegeten This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/2/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
5/31/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Rucola die ik extra had besteld en €1 voor heb betaald zat er niet op/bij. 5/31/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Weinig vlees op de pizza en de saus vergeten. 5/30/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/28/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/28/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima! 5/27/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was heel droog This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/26/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd Top! 5/25/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima pizza’s, keurig op gewenste tijd geleverd. 5/24/2019
Pizza Dennis Nieuwstraat 8 015-8879561
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer lekker gegeten en snel bezorgd 5/24/2019
Pizza Dennis 4 stars after 717 reviews
Pizza Dennis